NEDĚLE  23. 2. 2020

1) Smažený sýrový špíz, vařené brambory, tatrská omáčka (1,3,7)119,-
2) Vepřová kýta na smetaně, houskové knedlíky (1,3,7,9,10)139,-
3) Přírodní kuřecí plátek na žampionech, dušená rýže (1)139,-
4) Vepřová líčka na červeném víně, bramborovo-celerové pyré (1,9)215,-
5) Gratinované kuřecí prsíčko se sušenými rajčaty, bazalkou a mozzarellou, bramborové měsíčky (7)196,-
6) Panenské špalíčky s houbovou omáčkou, bramborové dukátky (1)219,-
7) Pečené vepřové koleno na plzeňském pivečku, steakové hranolky, houbová omáčka (1)223,-
8) Rump steak s fazolkami na italsé slanině, tři druhy omáček, steakové hranolky (1,10)319,-

POLÉVKA

Frankfurtská (1,7)

Obědové menu podáváme od 11:00 do 14:30 hodin. Menu nelze půlit; na stravenky vracíme do výše 5 Kč.