22.01.2020 STŘEDA

1) Fazolové lusky na kyselo, 2 ks vařené vejce, houskový knedlík (1,3,7)104,-
2) Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, okurek (1,7)111,-
3) Sekaná pečeně, kyselé zelí, vařené brambory (1)111,-
4) Pikantní masová směs se zeleninou, hranolky 121,-
5) Mexický guláš, hrášková rýže, sýr (1,7)124-
ŠEF: Panenské řízečky, rozmarýnové brambory, česnekový dip (1,7)165,-
FIT: Mix listových salátů s grilovaným kuřecím masem, slaninou ,sázeným vejcem ,opečený toust (1,3,7) 165,-
TIP: Flank steak s fazolkami na italské slanině, steakové hranolky, tři druhy omáček (1)256,-

POLÉVKA

Hrachová (1)

Obědové menu podáváme od 11:00 do 14:30 hodin. Menu nelze půlit; na stravenky vracíme do výše 5 Kč.