POLEDNÍ MENU ČTVRTEK 19.7.

1) Koprová omáčka, 2 ks vejce, vařené brambory94,- Kč
2) Bolonské těstoviny, sypaný sýr96,- Kč
3) Pikantní masová směs se zeleninou, dušená rýže96,- Kč
4) Kuřecí gordon bleu, petrželkové brambory98,- Kč
5) Kapucínský guláš, houskové knedlíky98,-

ŠÉFKUCHAŘ DNES DOPORUČUJE:

 

ŠEF: Jezdecký hamburger, hranolky, salát coleslaw, pikantní dip149,-
FIT: Mix listových salátů s grilovaným hermelínem, slaninou, sázeným vejcem, opečený toust (300g)149,-

POLÉVKA:

Hrachová s uzeninou

Obědové menu podáváme od 11:00 do 14:30 hodin. Menu nelze půlit; na stravenky vracíme do výše 5 Kč.